Artur şi Natalia Boicu

…ţinând sus Cuvântul vieţii(Filipeni 2:16)…prin engleză şi computere

Unde ajungem cu reclama homosexualilor în Chişinău?

Posted by arturboicu pe aprilie 27, 2009

Odată cu premizele integrării Moldovei în Uniunea Europeană, organizaţiile homosexualilor din ţările europene insistă asupra promovării în ţara noastră a legii nediscriminare prin care să se dea frâu liber tuturor imoralilor din ţară: homosexualilor, lesbienelor, transsexualilor şi travestiţilor. Aceştia, după cum bine ştiţi, nu se lasă influienţaţi pozitiv de cei din jur, ci caută cu tot dinadinsul să „informeze pe toţi din jur” că „legea este una pentru toţi”, după cum vedeţi pe acest panou, care a fost plasat la intrarea în Chişinău dinspre porţile oraşului.

Unde ajungem cu astfel de publicitate in oras?

Unde ajungem cu astfel de publicitate in oras?

După cum obişnuiesc de 8 ani, în fiecare an la începutul lunii mai, „centrul de informare” Gender-doc-M organizează aşa-numitul Festival „Curcubeul peste Nistru”. Această organizaţie au planificat iniţial să organizeze şi anul acesta un astfel de „festival”, dar, se pare că din pricina evenimentelor politice din ţară, au hotărât să amâne, cică, aceste manifestări publice, rămânând doar la manifestări ale lor pe la discoteci şi restaurante.

Ceea ce doresc foarte tare homosexualii, mai mult decât celelalte categorii sociale, care într-adevăr sunt discriminaţi de multe ori, este să se accepte legea antidiscriminare, pentru ca să li se dea lor toate drepturile şi să nu poată nimeni să le mai stea împotrivă, că de nu, „uniunea europeană le este acoperişul”, cum spun ei. Că „uniunea europeană nu ne primeşte dacă nu îi acceptăm pe ei şi toate prostiile lor”.

Din partea familiei noastre, vă îndemnăm să nu vă lăsaţi „informaţi” de Genderdoc-M. Aceasta nu este o organizaţie obişnuită, ci una care merge împotriva lui Dumnezeu şi împotriva moldovenilor, împotriva ţării noastre.

26 Din pricina aceasta, Dumnezeu i -a lăsat în voia unor patimi scîrboase; căci femeile lor au schimbat întrebuinţarea firească a lor într’una care este împotriva firii;

27 tot astfel şi bărbaţii, au părăsit întrebuinţarea firească a femeii, s’au aprins în poftele lor unii pentru alţii, au săvîrşit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scîrboase, şi au primit în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor.

32 Şi, măcar că ştiu hotărîrea lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri, sînt vrednici de moarte, totuş, ei nu numai că le fac, dar şi găsesc de buni pe cei ce le fac.

Împreună cu criza mondială, dacă mai acceptăm şi pe homosexuali şi le dăm toate drepturile, chiar că o să murim pe un capăt de boli cu transmitere sexuală şi natalitatea va descreşte şi mai mult.

Să scriem toţi câte o petiţie la Primăria Chişinău ca să nu lase ca această organizaţie să facă manifestări publice. Lasă-i să stea fiecare în „cuibul” lui şi să nu ademenească pe alţi tineri cu minciuni emoţionale.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: