Artur şi Natalia Boicu

…ţinând sus Cuvântul vieţii(Filipeni 2:16)…prin engleză şi computere

Despre noi

Suntem Artur şi Natalia Boicu. Suntem căsătoriţi de 11 ani şi avem 3 copii minunaţi: Victoraş, Bogdan şi Adela. Suntem fericiţi toţi împreună, pentru că…

Fiind căsătoriţi, în anul 5 la universitate, gândurile noastre erau la plecarea spre Cehia, unde, ne gandeam noi, ca o sa ne putem câştiga bani pentru a ne cumpăra un apartament al nostru. Fiind studenţi, ne era foarte greu să ne acoperim cheltuielile şi deseori ne certam.
Nici Nataşa, nici eu, nu am fost învăţaţi din copilărie despre Dumnezeu, dar chiar dacă auzeam, atunci cuvântul „Dumnezeu” era folosit pentru a înjura şi a face rău.

Fiind prieteni cu o familie scumpă nouă, am fost invitaţi de ei la o tabără de Taekwon-do, organizată de dnul Vasile Filat în vara anului 1999 ca să fim de ajutor la bucătărie şi la organizarea focului şi rugului de seară.

La acea tabără toţi participanţii şi lucrători de la bucătărie trebuiau să studieze cursul Iacov. Chiar din prima zi a taberei, seara, eu am primit pe Domnul Isus Hristos. Nataşa a făcut acest pas la sfârşitul taberei. Aceasta s-a întâmplat pentru că am înţeles din cursul Iacov care este credinţa adevărată, potrivit cu cuvintele lui Dumnezeu.
După tabără am început să studiem de sinestătător Evanghelia după Ioan după ghidul „Dumnezeule, exişti?”, în care am înţeles mult mai mult despre Dumnezeu şi cum Lui Îi pasă de noi.

Apoi am mers la un grup de studiu biblic inductiv, în care am studiat câteva cursuri de studiu biblic, unde am crescut mult în cunoaşterea Cuvintelor lui Dumnezeu.
Apoi, la grupul de studiu biblic am fost motivaţi să mergem să învăţăm la institutul de studiu biblic inductiv, pentru ca să ne pregătim să conducem un grup de studiu biblic.
Imediat după sesiune, la care am studiat Evanghelia după Ioan, partea a 2-a şi Faptele Apostolilor, am mers la Hânceşti ca să începem să predăm studiu biblic inductiv, adică să-i ajutăm pe oameni să studieze Biblia de sinestătător, fără a se conduce de părerile oamenilor, ci doar de ceea ce spune Dumnezeu în Cuvântul Său.

Astfel, am trecut toate sesiunile institutului Precept Ministries şi am predat studiu biblic în oraşul Hânceşti şi satul Bardar. Timp de 3 ani am învăţat pe tinerii şi adulţii din aceste localităţi Cuvântul lui Dumnezeu. Tot împreună cu ei am organizat tabere de vară şi de iarnă şi ne-am unit ca şi echipă.

Apoi am fost invitaţi de către dnul Vasile Filat, Directorul Asociaţiei “Învăţătură din Cuvânt-Precept Ministries pentru Moldova” ca să lucrăm ca şi profesori la institutul din cadrul Asociaţiei.

În anul 2001, Nataşa a fost invitată de dnul Vasile ca să înceapă, împreună cu alte 5 persoane, un proiect de cursuri de limbă engleză pe baza textului biblic.

Astfel Nataşa a început să lucreze în cadrul şcolii de engleză English for a New Life şi până în ziua de azi administrează această şcoală, prin profesionalismul şi calităţile ei de a zidi relaţii cu oamenii şi de a conduce.

Eu, însă, fiind pasionat de computere, am fost invitat de dnul Vasile să mă implic într-un nou proiect de cursuri de computere în anul 2003.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: